Waarom Kinderfeestje Lasergamen


Door Gamers gemaakte spellen gericht op kinderen van 10 tot 15 jaar.

Kinderfeestje lasergamen is een onderdeel van Lasergame Outdoor dat DE grond legger is van het outdoor lasergame met als doel een REAL LIFE GAME EXPIERENCE.

De games die wij schrijven zijn niet te onderscheiden van de games zoals Call of Duty, Battlefield en de basis van elk FPS shooter Counter-strike.

Waar de kinderen tegenwoordig verscholen zitten achter een beeldscherm en zo dagen stilzitten willen wij het kind weer naar boven halen door te rennen springen duiken en ploeteren.

Onze instructeurs komen allen van een sportopleiding denkend aan CIOS en ALO met een affiniteit voor bewegen en game. Dit samen maakt onze lasergame sessies uniek

Met onze lasergames gaat het natuurlijk niet alleen om het schieten maar richten wij ons ook op de cognitieve vaardigheden van de kids.Tijdens onze games zullen wij de kinderen motiveren door met elkaar te communiceren, samenwerken en met respect met elkaar omgaan op een speelse manier met als uitkomst een onvergetelijk gameing experience.

Tijdens de onze lasergame sessies nemen wij de kids mee en kunt u ontspannen en genieten van het schouwspel wat zich gaat afspelen op de speelvelden. Wanneer het kind bij u naar boven komt kunt u altijd aansluiten om samen met de kids deze ervaring te beleven.